CSB-System prezinta cea mai noua solutie ERP

CSB-System prezinta cea mai noua solutie ERP


Cea mai noua generatie a solutiei ERP destinate activitatii industriei alimentare a putut fi analizata la standul CSB System din cadrul Indagra Food &Carnexpo 2017.

csb carnexpo2Cea mai noua generatie a solutiei ERP destinate activitatii industriei alimentare a putut fi analizata la standul CSB System din cadrul Indagra Food &Carnexpo 2017.


Prin solutiile sale specifice, aceasta are permanent in vedere necesitatile actuale din sectorul alimentar, asigurand firmelor procese optime, randamente ridicate si maxima transparenta. Partea de hardware expusa va cuprinde un PC industrial in carcasa protejata, destinat inscrierii si urmaririi in timp real a datelor din sectiile de productie, dotat cu scaner, cantar si imprimante pentru etichete. Exista o tendinta a consumatorilor care se orienteaza in prezent tot mai mult catre alimente autentice care sustin un stil de viata sanatos, determinand astfel firmele sa se alinieze acestor tendinte prin inovare si crearea de produse de succes cu ingrediente optimizate din punct de vedere nutritional. Pe de alta parte, se preconizeaza ca pe termen lung firmele din industria alimentara vor fi supuse unui proces de digitalizare continua, de tranzitie spre concretizarea conceptului de Smart Food Factory. In viitor vor aparea sisteme de productie inteligente in care utilajele, instalatiile si produsele vor comunica intre ele. Specialistii CSB-System urmaresc constant aceste tendinte, elaborand mai departe solutii integrate care sa asigure sustenabilitate si siguranta alimentara, prin transparentizarea si digitalizarea proceselor. Aceasta transformare digitala va fi posibila prin intermediul solutiilor software, al solutiilor de prelucrare a imaginilor si al solutiilor de automatizare de la CSB-System, declara Ovidiu Bayer, director Marketing CSB-System Romania.


Poti fi interesat si de