Cherkizovo raporteaza profit net de cinci ori mai mare

Cherkizovo raporteaza profit net de cinci ori mai mare


Cherkizovo Group, cel mai mare procesator de carne din Rusia, a raportat, pentru prima jumatate a anului fiscal 2017, un profit net de cinci ori mai mare comparativ cu cel inregistrat in aceeasi perioada a anului fiscal 2016.

cherkizovoCherkizovo Group, cel mai mare procesator de carne din Rusia, a raportat, pentru prima jumatate a anului fiscal 2017, un profit net de cinci ori mai mare comparativ cu cel inregistrat in aceeasi perioada a anului fiscal 2016.De asemenea, compania a anuntat cresterea volumului vanzarilor pe segmentele de carne procesata, carne de pasare si de porc.

Profitul net pentru prima jumatate a anului fiscal 2017 a atins 84,4 milioane dolari, fata de 15,3 milioane dolari, valoarea inregistrata in anul fiscal precedent.

Am continuat sa vedem o performanta financiara accentuata in cel de-al doilea semestru, ca urmare a rezultatelor excelente inregistrate anterior, marcate de o rubla mai puternica, a declarat Serghei Mihailov, director executiv Cherkizovo.

Pe segmentul carnii de pasare, compania a vandut aproximativ 255.000 de tone, ceea ce reprezinta o crestere de 1% fata de prima jumatate a anului fiscal 2016.

Divizia de carne de porc a inregistrat o crestere a volumului vanzarilor cu 13% pe an, ajungand la aproape 100.000 de tone comercializate in ultimele sase luni, fata de 87.000 de tone in 2016.

Volumele de vanzari pentru divizia de procesare a carnii au crescut cu 4%, de la 103.000 de tone la 107.000 de tone. Extinderea productiei in regiunile Ural si Northwest a contribuit la aceasta crestere, a declarat compania.


Poti fi interesat si de