Campanie de informare a fermierilor

Campanie de informare a fermierilor


Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Caras-Severin va demara, incepand de luni, 20 martie, o campanie de informare a fermierilor, privind oportunitatile de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, atragerea de fonduri, precum ?i conditiile de eligibilitate pentru solicitanti.

informare fermieriOficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Caras-Severin va demara, incepand de luni, 20 martie, o campanie de informare a fermierilor, privind oportunitatile de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, atragerea de fonduri, precum ?i conditiile de eligibilitate pentru solicitanti.

AFIR a publicat ghidurile pentru finantarea proiectelor de infrastructura de baza si de acces agricol si silvic si am decis sa organizam o serie de 18 intalniri cu fermierii caraseni, cu sprijinul primariilor din judet. Vor fi lansate primele sesiuni de deschidere a cererilor de finantare pentru 2017. Vom incerca sa acoperim intregul judet si le vom explica celor ce pot sa acceseze fondurile europene informatiile de care au nevoie, a declarat Nicolae Verindeanu, directorul OJFIR Caras-Severin.

Luni, in prima zi a acestei campanii de promovare, specialistii OJFIR Caras-Severin se vor afla la Pojejena si la Sichevita. La cele doua intalniri sunt asteptati fermierii din zonele Moldova Noua, Socol, Naidas si Carbunari, dar si Sichevita, Coronini, Garnic si Berzasca.

Campania de informare organizata de OJFIR Caras-Severin va cuprinde intalniri similare in fiecare zi de luni, marti si joi, pana pe data de 6 aprilie, cand este programata ultima intalnire, la Buchin, a precizat Nicolae Verindeanu.


Poti fi interesat si de