ANGST a preluat pachetul majoritar de actiuni al fabricii SALSI SINAIA

ANGST a preluat pachetul majoritar de actiuni al fabricii SALSI SINAIA


Grupul ANGST anunta ca a finalizat preluarea pachetul majoritar de actiuni al fabricii de produse crud-uscate din Sinaia, detinand astfel 88% din actiunile SALSI.

angst salamGrupul ANGST anunta ca a finalizat preluarea pachetul majoritar de actiuni al fabricii de produse crud-uscate din Sinaia, detinand astfel 88% din actiunile SALSI.


SALSI SINAIA este cea mai veche fabrica de Salam de Sibiu din Romania, avand o traditie de peste 100 de ani. Consumatorii romani recunosc si apreciaza autenticitatea produsului nostru vedeta - Salamul de Sibiu IGP, a declarat Sorin Minea, presedintele ANGST.

In prezent, SALSI detine aproximativ 15% din cota de piata valorica a Salamului de Sibiu.

Odata cu aceasta preluare, actionarul majoritar a hotarat intarirea echipei manageriale de la SALSI. Astfel, Carmen Gavrilescu a fost numita in functia de director executive, pozitie din care, alaturi de o echipa de profesionisti, va conduce planurile de dezvoltare a fabricii incarcate de istorie, de la Sinaia.

Carmen Gavrilescu are 20 de ani de experienta in industria carnii, domeniu in care s-a format, avand la baza pregatirea in medicina veterinara, trecand prin toate departamentele de productie si consolidandu-si cariera in marketing.

Grupul de firme Angst cuprinde 3 unitati productive: Angst Ro SRL (fabrica de produse fiert-afumate), Angst Bistro SRL (gastronomie si ready-meal uri sub brandul Merinde Urbane, deschisa in 2017) si Salsi SA -Sinaia (produse crud-uscate), in care isi desfasoara activitatea aproximativ 575 de angajati.

In acest context, grupul ANGST a initiat un amplu program de rebranding prin remodelarea intregii game de produse din punct de vedere vizual cat si sortimental. Arhitectura de brand si designul de ambalaj au fost structurate in 3 directii: populara, traditionala si premium, fiecare dintre acestea targetand nevoile si asteptarile consumatorilor.

Pentru ca suntem atenti la nevoile consumatorilor romaniam pregatit noua imagine pentru produsele noastre, unice din punctul de vedere al gustului si calitatii. Obiectivul acestui rebranding este consolidarea pozitiei de lider al calitatii, precum si tezaurizarea traditiilor autentice, romanesti, declara Sorin Minea, presedintele ANGST.

Cel mai tanar brand dezvoltat de ANGST este Merinde Urbane, care se adreseaza in special consumatorilor din mediul urban, cu un stil de viata dinamic, care au putin timp pentru prepararea unei mese si sunt in cautarea unor solutii simple, cu gust ca la mama acasa, dar care in egala masura tin cont de o alimentatie sanatoasa, variata si garantat savuroasa. Versatilitatea gamei este un element definitoriu, consumatorul regasind in aceasta in egala masura, produse clasice realizate dupa retete traditionale romanesti, dar si retete noi, moderne, cu tonuri exotice pentru gusturi sofisticate.

Compania ANGST este detinuta integral de familia Minea.


Poti fi interesat si de