Alianta strategica intre MULTIVAC, Meyn si Cabinplant

Alianta strategica intre MULTIVAC, Meyn si Cabinplant


MULTIVAC, Meyn si Cabinplant au incheiat un acord de cooperare, cu scopul de a oferi solutii combinate de calitate clientilor lor.

interpk 2MULTIVAC, Meyn si Cabinplant au incheiat un acord de cooperare, cu scopul de a oferi solutii combinate de calitate clientilor lor.


Cele trei companii au convenit asupra cooperarii in cadrul targului Interpack 2017, cel mai mare eveniment international dedicat industriei de ambalaje.

Cooperarea include doua acorduri: in primul rand, colaborarea dintre compania olandeza Meyn, Cabinplant (Danemarca) si MULTIVAC (Germania), cu accent pe sectorul de procesare a carnii de pasare, si in al doilea rand, cooperarea dintre Cabinplant si MULTIVAC, care se refera la dezvoltarea de proiecte si linii pentru segmentul ready-meal, produse din peste si carne.

Alianta include aproape toate pietele globale. De altfel, exista deja o retea de servicii la nivel mondial a celor trei parteneri, prin care li se ofera clientilor suport calificat complet.

Meyn este lider de piata in productia de echipamente destinate procesarii carnii de pasare.

Cabinplant propune solutii complete in sectorul procesarii produselor alimentare si este specializata in cantarirea, portionarea si umplerea precisa a produselor greu de manevrat.

Specialist in productia de utilaje si echipamente de ambalat pentru industria carnii, MULTIVAC ofera solutii personalizate, dezvoltand linii complete de ambalare.Poti fi interesat si de