Abatorul Diana depaseste Smithfield Prod la profitul raportat pe 2016

Abatorul Diana depaseste Smithfield Prod la profitul raportat pe 2016


Tinand cont ca liderul de piata Smithfield Prod a inregistrat in 2016 o pierdere de 29 de milioane de lei, urmatoarea companie, clasata pe locul al doilea si care a inregistrat un profit de 16,1 milioane de lei este compania Diana.

abator dianaTinand cont ca liderul de piata Smithfield Prod a inregistrat in 2016 o pierdere de 29 de milioane de lei, urmatoarea companie, clasata pe locul al doilea si care a inregistrat un profit de 16,1 milioane de lei este compania Diana.


Cifra de afaceri a companiei este si ea in crestere, cu 20 de milioane de lei, comparativ cu anul 2015. In cadrul fermelor, abatorului si al magazinelor lucrau anul trecut 610 persoane. Cea mai mare contributie la cifra de afaceri o au abatorul si fabrica de mezeluri.

Grupul Diana are in portofoliu peste 250 de produse, dintre care cel mai vandut articol este carnea proaspata de porc. Compania este in continua expansiune. Anul acesta, a deschis in Ramnicu-Valcea primul magazin Diana Gourmet, un spatiu comercial cu produse premium si bio. Acest magazin reprezinta o extensie a retelei de magazine Diana, care in toamna a crescut la 46, odata cu deschiderea magazinului din Targu Jiu. In acest moment, Diana are magazine in patru judete: Valcea, Gorj, Dolj si Olt.

Detalii despre evolutia companiilor care activeaza pe piata locala a carnii puteti citi in Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO.


Poti fi interesat si de