Vita Angus, promovata de Karpaten Meat in cadrul unui eveniment de amploare

Vita Angus, promovata de Karpaten Meat in cadrul unui eveniment de amploare


O echipa a revistei INDUSTRIA CARNII.RO a participat ieri la un eveniment organizat de Karpaten Meat care a avut drept scop promovarea consumului de vita Angus in Romania.

Karpaten Meat a invitat bucatarii si proprietarii de restaurante din Sibiu intr-o calatorie de descoperire a modului de crestere a bovinelor Angus si a tuturor pasilor ce duc la crearea carnii de vita Premium Angus.

 

Misiunea lor este aceea de a face cinste unor produse premium, prin meniuri creative, celebrand titlul de "Regiune Gastronomica Europeana" pe care Sibiu il va detine in 2019.

 

“In 2019, Sibiu este prima regiune din tara care detine titlul de “European Region of Gastronomy”. In acest context dorim sa cream legaturi intre producatori si restaurante, intre produs si consumatori, intre ferma si regiune. De asemenea dorim ca unele produse de inalta calitate sa ajunga ambasadori ai regiunii noastre si de aceea va prezentam produsele noastre”, se arata in comunicatul companiei.

 

Cum a decurs intregul eveniment, dar si cu ce preparate i-au ademenit bucatarii pe oaspeti va vom dezvalui intr-un reportaj care va fi publicat in urmatorul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.Poti fi interesat si de