Valeputna din Suceava si-a deschis un fast-food in Iasi si un magazin in Bucuresti

Valeputna din Suceava si-a deschis un fast-food in Iasi si un magazin in Bucuresti


Valeputna, brand romanesc de produse gourmet din peste, a inaugurat ieri un restaurant de tip fast-food la Iasi, dupa ce la inceputul lunii aprilie deschisese un magazin intr-un mall din Capitala.

Producatorul de preparate din peste Quality Natural din judetul Suceava, care detine brandul Valeputna, a investit anul acesta peste 60.000 de euro intr-un restaurant cu produse pe baza de peste in Palas Mall din Iasi si intr-un magazin tip insula, cu produse din peste gourmet, in Baneasa Shopping City.

 

„Am dat drumul restaurantului Fishnet, un proiect tip street food in Palas Mall Iasi in urma unei investitii de circa 40.000 de euro cu tot cu proiectare, amabalare, unde vom comercializa burgeri de peste, file de peste cu cartofi prajiti si alte preparte pe baza de peste. Tot anul acesta, pe 1 aprilie am deschis un magazin cu produse gourmet din peste, o investitie de circa 20.000 de euro, in mallul Baneasa. Fiecare locatie are in jur de 10 metri patrati”, a declarat Florin Irimescu, proprietarul companiei Quality Natural, citat de presa centrala.

 

Fata de anul 2016, cand cifra de afaceri a companiei era de circa 180.000 de euro, vanzarile Quality Natural s-au dublat, mai arata sursa citata.Poti fi interesat si de