Valeputna a listat gama Gourmandise in Mega Image

Valeputna a listat gama Gourmandise in Mega Image


Producatorul de preparate din peste Quality Natural, detinatorul brandului Valeputna, a intrat in magazinele Mega Image cu o gama noua de produse tartinabile pe baza de peste – Gourmandise.

„Ca filosofie, noi am dorit sa facem traseul catre client cat mai scurt, sa fim cat mai aproape de el. Am intrat in Mega Image cu o declinare a brandului Valeputna – Gourmandise. Este o gama din categoria gourmet care contine produse tartinabile pe baza de peste cu trufe negre, piure de castane, usturoi negru si sos de sampanie. Se gasesc doar in Mega Image, vor fi in toate concept-store-urile si in urmatorul cluster. Le-am testat prima data in magazinul nostru din Baneasa, pe care l-am deschis in urma cu doua luni si in foarte scurt timp de la lansare, in circa o luna, au ocupat trei din primele patru pozitii in vanzari, in special cel cu trufe. Am livrat spre platforma Mega Image in jur de 300 de kilograme de peste afumat si file si aproximativ 1.000 de borcane de produse tartinabile. In functie de cum decid reprezentantii retailerului, un borcan va costa intre 27 si 30 de lei”, a declarat, pentru INDUSTRIA CARNII.RO, Florin Irimescu, proprietarul Quality Natural.

 

Compania din Suceava intentioneaza sa dezvolte si alte produse care sa vina in completarea gamei Gourmandise. In paralel, se concentreaza pe crearea unor produse preparate prin metoda sous-vide.

 

Mega Image este cea de-a treia retea de magazine in care producatorul este prezent, dupa Auchan si Metro.

 

 Poti fi interesat si de