Uber a lansat o aplicatie pentru comenzi de mancare

Uber a lansat o aplicatie pentru comenzi de mancare


Bucurestenii pot comanda mancare prin intermediul Uber Eats de la peste 100 de restaurante

Locuitorii Capitalei pot comanda mancarea preferata din aplicatia Uber Eats, unde au de ales dintre sute de optiuni proaspat preparate si livrate in siguranta, intr-un timp mediu de livrare de sub 40 de minute, cu obiectivul de a ajunge la sub 35 de minute in scurt timp.

 

Uber Eats este o aplicatie separata de livrare de mancare care foloseste aceeasi tehnologie Uber care le permite utilizatorilor sa calatoreasca prin orase.

 

Cu Uber Eats, locuitorii din Bucuresti vor putea comanda mancare 7 zile pe saptamana, de la peste 100 de restaurante din Capitala. Utilizatorii Uber Eats vor gasi in aplicatie o gama larga de optiuni culinare, toate disponibile in acelasi loc si livrate proaspete si rapid. De la bine cunoscutele restaurante din grupul City Grill (Trattoria Buongiorno, Restaurant Pescarus, City Grill, Hanu’ lui Manuc si Hanu’ Berarilor), Pizza Bonita, Pep&Pepper, Japanos sau El Torito, pana la restaurante mai mici dar la fel de indragite, ca Simbio, Atelierul de Tarte, BurgerVan, Finca by Alioli sau Fish House.

 

Pentru inceput, serviciul va fi disponibil intre 10:30 si 22:00, in zona centrala a orasului, dar si in zone ca Dristor, Parcul Tineretului, Tei, Drumul Taberei sau campusul de business Pipera, noi cartiere urmand sa fie disponibile in aplicatie in urmatoarele saptamani si luni.

 

„Suntem extrem de incantati sa aducem Uber Eats in Bucuresti, la scurt timp dupa ce am lansat aici UberGREEN, cu masini electrice. Utilizatorii pot folosi de acum Uber Eats pentru a comanda dintre sutele de preparate exact ce-si doresc, cand doresc, livrate cu o uber viteza. Bucuresti se alatura celorlalte sute de orase din intreaga lume care au imbratisat Uber Eats drept un nou mijloc de a comanda mancare buna, livrata rapid. Am revolutionat felul in care oamenii se deplaseaza, acum transformam modul in care oamenii savureaza mancarea. Viitorul Uber nu mai este doar despre masini”, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager, Uber Romania.

 

Pentru ca mancarea sa fie livrata rapid si in siguranta, Uber Eats colaboreaza cu parteneri cu biciclete, scutere si masini, pentru a livra intr-un timp mediu de sub 40 de minute la lansare, cu posibilitatea de a urmari in timp real comanda in aplicatie de la solicitare, pana la expediere. Obiectivul este de a ajunge in curand la 35 de minute sau mai putin.Poti fi interesat si de