Uber Eats elimina taxa de livrare


Serviciul Uber Eats, lansat recent si in Romania, va face pe perioada verii livrari fara sa mai perceapa taxa de transport.

Uber Eats detine aplicatia prin intermediul careia se fac livrari de mancare cu ajutorul unor curieri care merg cu bicicleta.

 

Pentru a beneficia de gratuitate la livrare, clientii trebuie sa introduca in aplicatie codul promotional "VARA2018", valid pana pe 31 august. In mod normal, clientii sunt taxati cu 7,5 lei per livrare.

 

Intr-un comunicat de presa, Uber Eats a mentionat faptul ca cea mai mare comanda inregistrata pana in prezent de la lansarea aplicatiei a venit din partea unui client care a cerut nu mai putin de 26 de feluri de mancare.

 

Cele mai populare preparate sunt Adana Kebab si gogosile de casa, iar timpul mediu de livrare este de 39 de minute.

 

Uber Eats este o aplicatie de livrare de mancare separata care face din comandarea mancarii o experienta la fel de simpla precum comandarea unei curse, indiferent daca esti acasa, la birou sau in parc.

 

Uber foloseste tehnologia si reteaua de curieri si restaurante pentru a livra eficient mancare catre utilizatori, care isi pot urmari comanda in aplicatie, pot modifica cu usurinta punctul de livrare si pot folosi acelasi cont de pe care solicita curse Uber.

 

 

Printre restaurantele de la care se poate comanda mancare prin serviciul Uber Eats se numara City Grill (Trattoria Buongiorno, Restaurant Pescarus, City Grill, Hanu’ lui Manuc si Hanul Berarilor), Japanos, Pep & Pepper, El Torito, Pizza Bonita, Simbio, Atelierul de Tarte, BurgerVan.

 

Uber Eats este disponibil in peste 200 de orase si 30 de tari din intreaga lume.Poti fi interesat si de