Tranzactii de peste 15 milioane de euro la INDAGRA FOOD 2018

Tranzactii de peste 15 milioane de euro la INDAGRA FOOD 2018


INDAGRA FOOD, cel mai mare targ agroalimentar din Romania, desfasurat intre 31 octombrie si 4 noiembrie 2018, la Romexpo, s-a incheiat cu un succes rasunator: au fost stabilite parteneriate si au fost incheiate tranzactii de peste 15 milioane de euro.

Ca la fiecare editie, targul INDAGRA FOOD si-a atins obiectivele si anume acelea de a aduce fata in fata producatorii din industria alimentara si domeniile conexe si cei direct interesati – procesatori si clienti finali deopotriva.

 

In cele 5 zile de targ, la standurile celor peste 200 de expozanti din cadrul INDAGRA FOOD au avut loc intalniri intre reprezentantii companiilor expozante si partenerii actuali, dar si discutii de afaceri cu potentiali clienti. In urma acestora, s-au stabilit viitoare colaborari. Mai multi producatori de utilaje pentru industria alimentara au anuntat faptul ca au vandut, pe durata targului, echipamente, masini si instalatii in valoare de peste 15 milioane de euro.

 

Cei peste 60.000 de vizitatori ai INDAGRA FOOD au avut ocazia sa intre in contact direct cu procesatori de carne, peste si cu producatori din zona de panificatie, de dulciuri sau de bauturi, sa le deguste produsele si chiar sa participe la show-uri culinare. Totodata, in cadrul Galeria Food, vizitatorii au avut ocazia sa recunoasca unele dintre cele mai reprezentative produse romanesti, unele dintre ele cu traditie de peste 100 de ani. Galeria Food a fost organizata  cu scopul de a celebra Centenarul produselor romanesti.

 

Pe durata evenimentului au avut loc conferinte si sesiuni informative sub genericul CENTENARUL PRODUSELOR ROMANESTI, organizate de Addor Events, in parteneriat cu Romexpo, in cadrul carora au fost dezbatute problemele cu care se confrunta industria alimentara si provocarile carora trebuie sa le raspunda. Printre cei care au oferit raspunsuri s-au numarat: Dana Tanase - Director Executiv ARC, Mary Pana – resedinte ACEBOP, Carmen Gavrilescu – Presedinte APSS, Iulian Stancu – Sales Manager Karpaten Meat, Ioan Cristian Duicu – Director General ANSVSA, Emilio Becker -  Consultant international, Aurel Popescu – Presedinte ROMPAN, Cristian Andrei - Director General FORNETTI Romania, Cezar Popescu - Director de vanzari BOROMIR, Alexandru Tachianu - Secretar de Stat MADR, Valeriu Tabara – Presedinte ASAS, Monika Puiu – Director General NHR Agro Partners, Csaba Demeter – Sales Manager FRISOMAT si Maria Cirja -  Director Marketing CORTEVA.Poti fi interesat si de