Transavia si Negro 2000, reconfirmati furnizori ai Casei Regale

Transavia si Negro 2000, reconfirmati furnizori ai Casei Regale


In cadrul unei ceremonii care a avut loc ieri la Palatul Regal din Bucuresti, in numele Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei, 21 de companii si persoane au primit titlul Furnizor al Casei Regale a Romaniei.

Certificatele au fost inmanate de Alteta Sa Regala Principele Radu.

 

Printre companiile care au primit sau carora li s-a reinnoit titulatura se numara Transavia, Carmangeria La Mircea Macelaru si compania Negro 2000.

 

Avicola Lumina, parte a Grupului de firme Agricola, a primit titlul de furnizor oficial al Casei Regale.

„Aceasta titulatura reprezinta in primul rand o recunoastere a profesionalismului, dar si a entuziasmului colegilor nostri de la Avicola Lumina din Constanta in munca depusa pentru realizarea unui produs unic pe piata locala si anume: ouale imbogatite functional. Totodata, aceasta noua titulatura din palmaresul grupului de firme Agricola ne onoreaza cu atat mai mult cu cat noi suntem deja furnizori oficiali ai Casei Regale de 2 ani cu produsele – „Puiul Fericit”, cu salamurile crud-uscate si cu Salamul de Sibiu”, a declarat Cristian Calin, Corporate PR Manager-ul companiei Agricola.

 

Calitatea produselor, precum si performantele atinse, au adus companiei Transavia titlul onorific de Furnizor al Casei Regale a Romaniei inca din anul 2006, titlu reinnoit ieri, in cadrul ceremoniei.Poti fi interesat si de