Supremo Carnes va investi 15,86 mil. dolari in modernizarea abatoarelor

Supremo Carnes va investi 15,86 mil. dolari in modernizarea abatoarelor


Supremo Carnes, unul dintre cei mai importanti producatori de carne din Brazilia, va investi 15,86 milioane dolari in unitatile de productie pentru a-si creste volumul de carne pana in 2020.

Grupo Supremo Carnes, cu sediul in Ibirité, regiunea Minas Gerais, vrea sa instaleze sisteme de dezosare in abatoarele de sacrificare a vitelor. Reprezentantii grupului au anuntat, de asemenea, ca o parte din investitie va fi indreptata spre modernizarea fabricii din Carlos Chagas, unde detine deja un sistem de dezosare a carcaselor.

 

"Proiectul este gandit pe termen mediu si lung, aproape 16 milioane de dolari urmand sa fie investite. Vizam cresterea productiei de carne de vita cu 35-40% si ne dorim extinderea operatiunilor pe pietele nationale, in special in zona Minas Gerais, dar si pe pietele internationale", a declarat Sandro Silva de Oliveira Júnior, directorul executiv al Grupului Supremo Carnes, citat de euromeatnews.com.

 

In prezent, 70% din productia de carne de vita a grupului brazilian este destinata pietei interne, iar restul de 30% sunt exportata in aproximativ 30 de tari. Principalii importatori ai carnii Supremo Carne sunt tarile din Orientul Mijlociu si din Asia de Sud-Est.

 

Prin modernizarea unitatilor de productie, grupul se asteapta sa indeplineasca cerintele mai exigente de export pe piete precum Uniunea Europeana si Statele Unite, unde intentioneaza sa vanda pe viitor o parte din carnea de vita.Poti fi interesat si de