Stock-Meat.com, platforma care te conecteaza cu industria carnii la nivel global

Stock-Meat.com, platforma care te conecteaza cu industria carnii la nivel global


Platforma Stock-Meat, cel mai nou instrument digital dedicat industriei carnii, a fost lansata oficial astazi. Scopul principal al platformei este dezvoltarea unei retele globale de specialisti in productie, trading si marketing pe segmentul carne si produse din carne.

Atat producatorii din industria carnii cat si cei din domeniul tehnologiei au acum un instrument fiabil pentru dezvoltarea rapida si in deplina siguranta a afacerilor lor.

 

Platforma online este o retea B2B care serveste intereselor clientilor sai, indiferent daca sunt producatori, vanzatori sau comercianti.

 

"Scopul nostru este de a conecta specialisti din acest domeniu de activitate sub o retea proiectata sa opereze la nivel global. Stock Meat incepe ca o platforma de marketing, networking si trading, care va aduce beneficii tuturor business-urilor implicate in aceasta industrie. Mai presus de toate, speram ca prin intermediul acestui instrument sa promovam produse de calitate care vor aduce plusvaloare afacerilor din domeniu ", a declarat Dorinel Niculae, Project Manager Stock Meat.

 

Conform descrierii oficiale, Stock Meat reprezinta un instrument B2B potrivit pentru toti cei implicati in industria carnii, de la producatori la distribuitori si comercianti. Platforma reuneste specialisti de pe toate continentele, optimizand astfel distributia carnii din intreaga lume.

 

"Pentru a face lucrurile mai usoare, am decis sa nu intervenim in tranzactiile comerciale realizate prin Stock-Meat.com si sa ne concentram pe optimizarea acestui instrument pentru a-l face usor de utilizat de catre orice client. Accesul in platforma este liber, iar clientii pot folosi aceasta aplicatie de la primul contact si pana la finalizarea afacerii. Comisionul perceput depinde de cantitatile de carne negociate de utilizatori”, a adaugat reprezentantul Stock Meat.

 Poti fi interesat si de