Schimbari la varful Mega-Image


Mega Image si Alfa Beta anunta astazi numirea a doi Brand Presidents.

Astfel, Vassilis Stavrou devine Brand President al Alfa Beta, in timp ce Mircea Moga devine Brand President al Mega Image. Ambele numiri vor avea loc incepand cu 1 octombrie 2018. Vassilis Stavrou il succede pe Leonidas Vrettakos, care se va retrage din activitate.

 

Vassilis Stavrou este in prezent Brand President al Mega Image in Romania. Frans Muller, CEO al Ahold Delhaize, a spus in legatura cu numirea lui Vassilis la conducerea Alfa Beta “Suntem foarte incantati ca Vassilis se intoarce in Grecia pentru a prelua conducerea Alfa Beta, o companie pe care o cunoaste bine. Vassilis si-a inceput cariera in Alfa Beta in 1994 si a ajuns sa cunoasca organizatia trecand prin diferite roluri precum Logistica, Asigurarea Calitatii si Resurse Umane. Avem toata increderea ca el este liderul potrivit sa asigure pentru Alfa Beta pastrarea pozitiei numarul unu pe care o detine in prezent pe piata din Grecia.”

 

Mircea Moga, in prezent SVP Comercial si Logistica in cadrul Mega Image, ii va succeda lui Vassilis ca Brand President al Mega Image. Frans Muller a spus: “Cunostintele profesionale, precum si experienta vasta a lui Mircea in cadrul companiei il fac candidatul perfect pentru a continua cultura de orientare catre client a Mega Image precum si traiectoria de dezvoltare a acesteia. Mircea a participat la dezvoltarea companiei, contribuind la cresterea acesteia de la patru magazine, cand si-a inceput cariera in Mega Image, la mai mult de 620 de magazine in prezent.”

 

Leonidas se va retrage din companie la sfarsitul lunii septembrie. “Vreau sa ii multumesc lui Leonidas pentru dedicare si pentru contributia adusa in cadrul companiei. A fost un lider valoros pentru Alfa Beta si Ahold Delhaize si a jucat un rol crucial in traversarea dificilei crize economice din Grecia, conducand compania pana pe pozitia numarul unu pe piata greceasca. Ii uram toate cele bune cu ocazia retragerii din activitate!” a spus Frans.Poti fi interesat si de