Schimbari importante la varful Mega Image

Schimbari importante la varful Mega Image


Mega Image anunta schimbarile la nivelul comitetului executiv care au avut loc dupa ce Mircea Moga a preluat conducerea companiei.

Astfel, au avut loc urmatoarele modificari in structura organizationala:

 

Emil Ilin a preluat functia de Vicepresedinte Comercial, pozitie ocupata anterior de catre Mircea Moga, inainte de numirea in pozitia de Director General Mega Image. Avand o experienta de peste 20 de ani in domeniul comercial, Emil a condus in ultimii ani departamentul Buying Fresh si a avut o contributie semnificativa la dezvoltarea si implementarea strategiei comerciale a companiei, fundamentata pe crearea unei experiente complete la cumparaturi. Emil s-a evidentiat, printre altele, si prin implicarea sa activa in realizarea si lansarea unor proiecte strategice de succes, precum Gusturi Romanesti de la gospodari, Gusturi Romanesti de la fermieri, Mega Apetit.

 

In noul sau rol, Emil coordoneaza operatiunile comerciale ale companiei, din zonele de business sourcing, category management, branduri proprii, e-commerce si siguranta alimentara.

 

Alina Vladoianu Teau a preluat functia de Vicepresedinte Legal. Cu o experienta de peste 18 ani in domeniul juridic, Alina s-a alaturat echipei Mega Image in anul 2010 si de atunci a dovedit constant o solida cunoastere a aspectelor legale si o foarte buna intelegere a aspectelor legate de business. In noul sau rol, Alina va  continua sa aiba o contributie importanta la succesul si dezvoltarea Mega Image, participand activ atat la implementarea initiativelor strategice ale companiei, cat si a celor din zona proprie de responsabilitate.

 

De asemenea, Alina reprezinta Mega Image in cadrul diverselor organizatii din care compania face parte precum FIC, Coalitia si Concordia, si ocupa functia de Vicepresedinte al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR). Este avocat din anul 2000 si membru al Baroului Olt.

 

Hadewych Vermunt a preluat functia de Vicepresedinte Financiar - pozitie ocupata anterior de Lucian Vilau, inainte de numirea acestuia drept CFO in cadrul companiei Albert din Cehia. Hadewych face parte din echipa Ahold de sapte ani, timp in care a coordonat activitatile de Raportare Financiara si Manageriala, precum si Business Services Finance Ahold Europa, si a detinut roluri precum Senior Director Group Control Reporting si Vicepresedinte Financiar Albert Heijn. In noua sa functie, Hadewych conduce operatiunile financiare ale companiei si are o contributie importanta in conturarea si implementarea strategiei de dezvoltare a companiei pentru urmatorii ani.

 

„Imediat dupa ce am preluat stafeta la conducerea Mega Image, am inceput sa ne organizam pentru a ne continua dezvoltarea pe mai departe. Schimbarea este necesara pentru a atinge obiectivele ambitioase pe care ni le-am propus, iar pentru acest lucru ma bucur sa am alaturi o echipa matura, care si-a depasit mereu limitele”,  a declarat Mircea Moga, noul Director General Mega Image.

 

Astfel, noul comitet executiv Mega Image, sub conducerea lui Mircea Moga, este format din:

 

Mihai Spulber, Vicepresedinte Senior Operational

Emil Ilin, Vicepresedinte Comercial

Adrian Nicolaescu, Vicepresedinte Marketing, Comunicare si Sustenabilitate

Hadewych Vermunt, Vicepresedinte Financiar

Ileana Alexandru, Vicepresedinte Resurse Umane

Alina Vladoianu, Vicepresedinte LegalPoti fi interesat si de