Salamurile AGRICOLA, premiate la Monde Selection de la Valencia

Salamurile AGRICOLA, premiate la Monde Selection de la Valencia


Grupul AGRICOLA a obtinut doua medalii de argint pentru Salamul de Sibiu si Salamul Levant si una de bronz pentru Salamul Babic, la concursul Monde Selection, organizat la Valencia, ca recunoastere a calitatii si traditiei caracteristice produselor crud-uscate ale companiei Salbac.

„Ne bucura foarte mult aceasta recunoastere internationala si ne provoaca, in acelasi timp, sa depasim, permanent, standardele de calitate prin produsele noastre. Sunt mandra de echipa mea, de portofoliul nostru de produse si de brandul AGRICOLA. Din 3.000 de produse inscrise in acest concurs au fost premiate 550. Salamul de Sibiu AGRICOLA a fost premiat pentru a doua oara la Monde Selection cu medalia de argint, cum argint a castigat si mai noul nostru produs de succes, Salamul Levant. Nu mai prejos, Babicului i-a fost acordata medalia de bronz. Si da, am avut emotii mari cand am vazut acolo drapelul Romaniei si la ceremonia oficiala de o inalta tinuta, unde am stat alaturi de japonezi, de americani, de multi altii renumiti pentru calitate”, a declarat Angelica Smil, director general Salbac.

salamuri 2

 

Monde Selection este un premiu anual non-competitiv, care vizeaza produse alimentare, dar si bauturi si produse cosmetice, inca din anul 1961 si este condus de Institutul International pentru Selectii de Calitate din Bruxelles.Poti fi interesat si de