Salamul de Sibiu, prezentat la conferintele INDAGRA FOOD 2018

Salamul de Sibiu, prezentat la conferintele INDAGRA FOOD 2018


Unul dintre cele mai renumite branduri alimentare din Romania - Salamul de Sibiu - beneficiaza de o expunere speciala pe scena conferintei AgroFood - Industria carnii evolutii, tendinte, provocari, care va avea loc pe data de 1 nov. 2018, intre orele 11:00 si 13:00, in studio conferinta in Pavilionul B3, organizata cu prilejul expozitiei internationale Indagra 2018.

Carmen Gavrilescu, presedintele Asociatiei Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS), va prezenta  istoria celui mai cunoscut produs alimentar romanesc, dar si noua deschidere de care acesta se bucura pe pietele europene si internationale.

 

Salamul de Sibiu a beneficiat anul acesta de o expunere deosebita, bifand doua prezente importante in cadrul targurilor de profil Alimentaria - Barcelona si SIAL Paris 2018.

 

Tematica discutiilor se va axa pe subiecte precum: Istoria produselor si brandurilor romanesti, Politica Agricola Comuna dupa 2020, Perspectivele de dezvoltare ale industriei agroalimentare romanesti, Liniile de crestere in comertul modern, traditional, horeca si on-line, Produsul romanesc de la traditie la modernism, Sustenabilitatea productiei agroalimentare in Romania, Apetitul lanturilor de magazine pentru gusturile romanesti, Promovarea produselor romanesti pe piata interna si externa, Cresterea exportului de produse agroalimentare de la materii prime la produse cu valoare adaugata, Prioritatile MADR in promovarea consumului de produse realizate in Romania, Consumatorul roman - cifre, statistici si tendinte, Dezvoltarea zootehniei romanesti prin investitii - casa, masa, rasa, Renasterea cooperativelor, Noua abordare a pietei din Romania: ready meal, private label, halal, bio, Care sunt avantajele asocierii producatorilor agricoli cu partenerii din industria alimentara,  Aportul tehnologiei in cresterea vanzarilor produselor romanesti, Optimizarea proceselor de productie, logistica si depozitare, Inovatiile tehnologice cu impact major in dezvoltarea sectorului agroalimentar, Viziunea sectorului de retail modern sau traditional cu privire la dezvoltarea de parteneriate cu producatorii romani, Cum dezvoltam brandurile romanesti prin accesarea IGP si DOP, Pregatirea profesionala a specialistilor si suplinirea lipsei de forta de munca in fabricile romanesti.

 

Accesul la conferinta este gratuit. Pentru inscrieri puteti lasa un mesaj in pagina noastra de Facebook sau puteti expedia un e-mail la adresa office@industriacarnii.ro.



Poti fi interesat si de