SIIC 2019: Radu Timis Jr vorbeste despre preparatele din carne si ready meal in contextul actual al pietei
Vineri, 05 Aprilie 2019
Vineri, 05 Aprilie 2019
Acesta va realiza o analiza a sectorului de preparate din carne si ready meal in contextul actual de piata si va vorbi despre cat despre cat de familiarizati sunt romanii cu astfel de produse. Tot Radu Timis Jr va dezvalui si care sunt tendintele si provocarile in acest sector.
Radu Timis Junior are 25 de ani si este absolvent al Facultatii de Administrare a Afacerilor in limba engleza din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Cris-Tim se evidentiaza ca una dintre firmele de top din sectorul de procesare a carnii. Compania exporta 15% din productia de mezeluri in 18 tari din Europa precum Anglia, Spania, Malta, Italia, Germania si Cipru. Anul acesta, Cris-Tim a anuntat ca mizeaza pe o cifra de afaceri de pana la circa 175 milioane euro.
SIIC 2019 - "Tehnologii moderne pentru industria carnii din Romania" va avea loc pe 9 si 10 aprilie, la Hotel Ramada Parc, din Bucuresti.
Evenimentul initiat de Profi aduce la un loc mici producatori locali, mestesugari iscusiti, un ci...
GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa, revolutioneaza cultura barbeque din Roma...
Cu o traditie de peste 40 de ani, acest eveniment si-a consolidat statutul de platforma internati...