SALBAC acceseaza piata din SUA


Compania Salbac, parte a grupului de firme Agricola Bacau, va intra in curand pe piata din SUA, dar vizeaza dezvoltarea operatiunilor de export si in tari precum Germania sau Franta, unde este deja prezenta.

„Detinem toate certificarile de calitate europene care conteaza, incepand cu IFS si BRC (Clasa A). Intr-adevar, nicio discutie despre o potentiala colaborare pe plan extern nu incepe fara confirmarea acestor certificari de calitate. Spania este pe primul loc in operatiunile noastre de export, insa am accesat aceasta piata prin intermediul distribuitorilor romani de calibru din zona. Desi suntem prezenti in Germania si Franta, intentionam sa crestem operatiunile de export in aceste doua tari. De asemenea, suntem in curs de a obtine si certificarea pentru export in SUA”, a declarat Angelica Smil, directorul general al SALBAC, intr-un interviu pentru euromeatnews.com.

 

Pe piata din SUA, SALBAC va promova Salamul de Sibiu si Micii Gustosi, acestea fiind cele mai bine vandute produse la export.



Poti fi interesat si de