S-a deschis Piata Artizante, un concept premium cu o investitie de 1,2 milioane de euro

S-a deschis Piata Artizante, un concept premium cu o investitie de 1,2 milioane de euro


Piata Artizante, un nou concept care isi propune sa reuneasca gurmanzii si pe cei ce apreciaza produsele de calitate intr-o comunitate de Partizani, ce impartasesc gusturi comune, a fost inaugurata vineri, 16 noiembrie, in localitatea Paulesti, Prahova.

Conceptul Pietei Artizante s-a nascut din dorinta de crea o piata ca in Occident, cum este Piata Torvehallerne din Copenhaga, unde se pune accentul pe calitatea premium a produselor.

 

“Sursa de inspitatie este o piata din Copanhaga, in care am fost acum 11 ani si am fost impresionat de nivelul de civilizatie si arta cu care nu eram obisnuit intr-o piata din Romania. Este un concept hibrid, pentru ca puteti sa va faceti cumparaturile, dar puteti si sa va distrati, sa dansati, puteti degusta in zona de restaurante Sunt aici inclusiv semifinalisti de la «Chefi la cutite» care va pregatesc mancarea, iar ce ne dorim este sa intram in sufletul comunitatii. Orice piata este locul care da valoare unei comunitati, locul unde oamenii se intalnesc, isi fac cumparaturile, servesc un pahar de vin. Si o putem face si noi acum la Paulesti, impreuna”, a declarat Severin Andrei, CEO Piata Artizante.

 

piata 3_1

 

Proiectul a beneficiat de o investitie de 1,2 milioane de euro, pe care fondatorii estimeaza ca o vor recupera dupa o perioada de circa 5 ani.

 

Conceptul pietei, de la design, la servicii, este creat in jurul ideii de comunitate si calitate a vietii, iar cei care se vor alatura acestei miscari vor fi Partizani, care vor fi implicati in sustinerea pietei si a noului concept, astfel incat sa ajunga sa aduca un impact pozitiv in viata cat mai multor persoane.

 

piata 2_2

 

Piata Artizante targeteaza 2 categorii mari de clienti: familistii care isi vor dori sa petreaca timp de calitate atunci cand merg la piata si gurmanzii. Artizante isi propune sa devina locul unde cetatenii care locuiesc in nordul Ploiestiului si in Paulesti vor veni sa se delecteze cu preparate extrem de gustoase si locul unde vor veni sa isi faca cumparaturile, datorita unui nivel foarte ridicat de calitate al produselor. Selectia de Artizani (cei care vand produse in piata) a fost facuta dupa un set strict de criterii, evaluate de o comisie.

 

In prezent, in noua piata din Paulesti isi desfasoara activitatea 22 de producatori, printre care Zimbria, Nasu Sami, Schnitel House, Laptaria Bucur, Verzibox, Ultragreen, Eva Cake House, Miez, Jerusalem Brothers, The Fable Wine Shop.

 

piata 4

 

Dimensiunea totala a constructiei este de 2.000 mp, la parter si o zona de terasa si teren de joaca de 300 mp, precum si peste 70 locuri de parcare. In Piata Artizante, clientii pot gasi cel putin 3 genuri diferite de bucatarie: americana, arabeasca, romaneasca, dar vor putea manca si inghetata sau servi o cafea de specialitate. Exista o diversitate bogata de fructe, legume, dulceturi, flori, lactate, inghetata si prajituri artizanale.



Poti fi interesat si de