Romania, bine reprezentata la ANUGA 2017

Romania, bine reprezentata la ANUGA 2017


Romania participa cu pavilion national la cel mai important eveniment al anului pe plan expozitional, la nivel european si mondial din domeniul industriei alimentare, organizat o data la 2 ani, targul international ANUGA - TASTE THE FUTURE, ce se desfasoara, anul acesta, in perioada 7-11 octombrie la Kln, Germania.

anuga firme romanestiRomania participa cu pavilion national la cel mai important eveniment al anului pe plan expozitional, la nivel european si mondial din domeniul industriei alimentare, organizat o data la 2 ani, targul international ANUGA - TASTE THE FUTURE, ce se desfasoara, anul acesta, in perioada 7-11 octombrie la Kln, Germania.


Participarea companiilor romanesti la aceasta expozitie este organizata de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat in parteneriat cu asociatiile patronale ROMALIMENTA si Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc - APAR, in cadrul Programului de promovare a exportului, cu finantare de la bugetul de stat.

Pregatirile pentru construirea pavilionului si transportul produselor alimentare la Kln sunt in plina desfasurare, astfel incat sa le putem oferi expozantilor romani platforma unor intalniri si discutii care sa le permita semnarea unor contracte valoroase pentru dezvoltarea si consolidarea pozitiei pe piata nationala si internationala de profil, a declarat secretarul de stat Sterica Fudulea, coordonator al domeniului comert exterior.

Editia de anul acesta a targului, desfasurata sub genericul Gusta viitorul, ocupa o suprafata de 284.000 mp, distribuita pe 10 hale specializate.

Romania va avea standuri nationale in sectiunile Meat, Bread&Bakery, Organic, Fine Food, iar in sectiunea Anuga-Drinks firmele romanesti vor avea standuri individuale, finantate exclusiv de firmele inscrise ca expozanti independenti.

Suprafata dedicata pavilioanelor romanesti este de 712,75 mp, cele 56 de companii de profil, care participa prin Programul de promovare a exportului, pregatind, pentru acest targ, o mare varietate de produse agroalimentare: produse si preparate din carne, produse de panificatie si patiserie, produse lactate, dulciuri, conserve legume/fructe, fructe deshidratate, fructe congelate, produse apicole bio (laptisor de matca, miere), bauturi (sucuri naturale, bere), condimente si ingrediente utilizate in industria alimentara etc, care deja au plecat, in camioane, spre destinatie.

Editia anterioara a targului, ce a avut loc in anul 2015, a atras peste 155.000 de vizitatori din peste 200 de tari, numarul expozantilor ajungand la 6.777. Manifestarea expozitionala ANUGA ti-a deschis prima oara portile cu mai bine de 60 ani in urma, devenind, in timp, cel mai important targ european, punctul de referinta pentru industria alimentara din intreaga lume si, totodata, evenimentul care da tonul in ceea ce priveste tendintele din sectorul alimentar la nivel mondial.

Companiile romanesti care vor participa, prin Programul de promovare a exportului, gestionat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, cu finantare din bugetul de stat, la editia de anul acesta a targului international de produse alimentare ANUGA- TASTE THE FUTURE sunt:PICCOLO ANGELO SRL

SERGIANA PRODIMPEX SRL

EFES EXPORT SA

MIRDATOD PROD SRL

QUALITY NATURAL SRL

COMPANIA INDIILOR ORIENTALE PROD SRL

OPTIMEAT SRL

DORIPESCO PROD SRL

NEGRO 2000 SRL

HERMES NATURAL PRODUCTS SRL

GOLDEN FOODS SNACKS SRL

RECUNOSTINTA PRODCOM IMPEX SRL

AGRISOL INTERNATIONAL RO. SRL

ORLANDO IMPORT 2001 SRL

MONCEANU INOCASINGS SRL

AGRIPROD ALIM SRL

TAF PRESOIL SRL

SCANDIA FOOD SRL

ANNABELLA FABRICA DE CONSERVE RAURENI SRL

EUROPROD SRL

BOROMIR IND.SRL

APIDAVA SRL

UNILACT TRANSILVANIA SRL

ALL NUTS SRL

RAP CONFECTIONERY SRL

MARIFLOR PRODCOM SRL

AVICOLA LUMINA SA

VLADALEX IMPEX SRL

APIPRODEX SRL

AVICOLA BUZAU SA

FIVE CONTINENT SRL

PREFERA FOODS SA

INDUSTRIALIZAREA CARNII KOSAROM SA

KARPATEN MEAT SIEBENBUEGEN SRL

TUAL FAST CHANCE98 SRL

GERMINO SA

TANO PROD IMPEX SRL

ARTESANS DEL SUCRE SRL

AGROSEMCU SRL

PION IMPEX SRL

GRANDE DOLCERIA SRL

NATURAL SRL

COSM FAN CARMANGERIE SRL

PORCELLINO GRASSO

AVICARVIL FOOD & DISTRIBUTION SRL

AVI-GIS SRL

PAMBAC SA

SALAMANDRA PLUS SRL

ALBRAU PROD SA

PAN FOOD SRL

KALPO SRL

TRACIAN BEEF SRL

CERTINVEST SRL

MIB PRODCOM SRL

UNITED BRANDS OF BALKANS SRL

TIP TOP FOOD INDUSTRY SRLPoti fi interesat si de