Robert Hellwagner este noul CEO al Selgros Romania

Robert Hellwagner este noul CEO al Selgros Romania


Selgros Cash&Carry Romania, unul dintre cei mai importanti operatori din comertul romanesc, are incepand cu 1 iulie 2018 un nou director general.

Robert Hellwagner, care a preluat pozitia de CEO de la Alexandru Vlad, are o experienta de peste 10 ani in industria FMCG si in domeniul bancar din Austria si Elvetia. Acesta s-a alaturat echipei Selgros Romania in iunie anul trecut.

 

Tot de la 1 iulie, domnul Alexandru Vlad - fostul CEO Selgros Romania - conduce Consiliul de Administratie al Selgros Cash&Carry Germania.

 

Selgros Cash&Carry si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 22 magazine in Bucuresti, Alba-Iulia, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava, Constanta si Bistrita. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia. Preluarea retelei de catre Transgourmet confirma atentia crescanda pe care Selgros o acorda pietei gastro si evidentiaza calitatile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelentei si pasiunea ca baza a oricarei actiuni.

Accesul in magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesionistilor si pasionatilor de bunataturi.Poti fi interesat si de