Ria Do Trading vrea sa investeasca in personal

Ria Do Trading vrea sa investeasca in personal


In 2019, Doru Vremes, managerul Ria Do Trading spune ca si-a propus sa investeasca in personal de calitate.

“Tendinta pentru anul urmator este sa investim in oameni seriosi, bine pregatiti, si sa ne organizam mai atent”, a declarat Doru Vremes.

 

Ria Do a participat anul acesta la INDAGRA Food, unde, spun reprezentantii companiei, au avut ocazia de a se reintalni cu clientii si colaboratorii mai vechi, dar si de a-si face noi parteneri de afaceri. Interesant la standul furnizorului de echipamente a fost prezentarea inedita. Practic, vizitatorii au putut observa intreaga tehnica necesara intr-o fabrica de productie medie, cu toate utilajele si accesoriile necesare unei functionari corespunzatoare, autorizate.

 

“Fluxul tehnologic incepe de la prezentarea personalului la vestiare de unde, dupa echiparea in costumele de lucru, vor trece printr-un sistem de dezinfectie care permite accesul in sectiile de productie. Noutatea pe care am prezentat-o la aceasta editie a fost Masina de Hamburgeri automata, care poate produce intre 2.000 si 4.000 de portii pe ora. Hamburgerii si frigaruile sunt produse care au inceput sa fie solicitate de clientii macelariilor”, a explicat Doru Vremes, directorul general Ria Do Trading.

 

Mai multe stiri din tehnologie, procesare si abatorizare puteti citi si in ultimul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.Poti fi interesat si de