Raitar testeaza produse pentru a intra pe segmentul salamurilor crud-uscate

Raitar testeaza produse pentru a intra pe segmentul salamurilor crud-uscate


Producatorul de mezeluri Raitar se pregateste sa lanseze o gama de produse crud-uscate. In fabrica din Sasca Noua, judeţul Suceava, se testeaza deja trei sortimente de salamuri si carnati, cu care Raitar vrea sa ii surpinda pe consumatorii ale caror preferinte se indreapta tot mai mult catre produse crud-uscate.

„Am amenajat deja o instalatie pe care vom realiza produsele crud-uscate. Testam trei sortimente – salam uscat, salam picant si carnati picanti. Am obtinut loturi mici foarte bune, nu putem face cantitati mari, fiindca spatiul este mic. Vom vedea ce succes vor avea la consumatori. Noi urmarim produsele crud-uscate pe care le au concurentii nostri, le analizam in permanentaˮ, a declarat Florea Grigore, manager general Raitar.

 

Interviul integral cu fondatorul brandului Raitar puteti citi in editia 65 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de