Protest. Firme din industria carnii isi opresc activitatea timp de 15 minute

Protest. Firme din industria carnii isi opresc activitatea timp de 15 minute


Numarul celor care se alatura campaniei suceveanului Stefan Mandachi creste de la o zi la alta. Printre companiile care au decis sa ia parte la protest se numara si mai multe din industria carnii.

Printre firmele care isi vor opri activitatea timp de 15 minute, vineri, 15 martie, de la ora 15, in semn de solidaritate cu protestul fata de lipsa autostrazilor in Romania se numara Karpaten Meat. "Acum puțin timp publicam un articol despre transportul in siguranta al animalelor noastre si despre importanta aplicarii tuturor masurilor de siguranta in acest proces. Ei bine, convingerea noastra este ca principala masura care sta la baza tuturor celorlalte si de care depinde orice business din Romania este realizarea unei infrastructuri de autostrazi. Doar asa vom putea asigura rute mai sigure pentru soferi, conditii de transport mai bune pentru animale, timp redus in trafic si servicii eficiente. Vineri 15 martie, ora 15.00 ne alaturam initiativei civice #șîeu în semn de protest impotriva nepasarii in materie de investitii pentru drumurile din Romania!", au anuntat reprezentantii Karpaten Meat.

 

Si producatorul brasovean Doripesco se alatura initiative lansate de omul de afaceri Stefan Mandachi. Pe pagina de Facebook, reprezentantii companiei au anuntat ca "DORIPESCO Brasov se alatura campaniei pentru constructia de autostrazi si va opri activitatea timp de 15 minute in 15 Martie la ora 15:00."

 

Si compania DIANA, din Ramnicu-Valcea ia parte la acest protest. “Suntem bucurosi sa anuntam alaturarea brandurilor DIANA - Abator si Fabrica de Mezeluri si a retelei de magazine DIANA in initiativa “Romania vrea autostrazi”. Astfel, vineri, 15 martie, ora 15.00, timp de 15 minute vom suspenda activitatea tuturor liniilor de business. Protestul de solidaritate vizeaza abatorul, fabrica de mezeluri si reteaua de magazine care numara 52 de unitati, astfel am decis ca impreuna cu toti cei peste 1200 de angajati sa ne alaturam si sa sustinem cauza din 15 martie! Doar la nivelul flotei auto a companiei DIANA sunt parcursi anual peste 9 milioane de km! Sustinem cu tarie ca ROMANIA VREA AUTOSTRAZI! In acest context, provocam si alte companii sa se alature demersului si sa fim increzatori intr-un viitor mai bun”, au scris reprezentantii brandului pe Facebook.Poti fi interesat si de