Program pentru prevenirea migratiei fortei de munca

Program pentru prevenirea migratiei fortei de munca


Reprezentantii grupului de firme Petry au anuntat ieri lansarea unui program menit sa previna migratia fortei de munca si sa ii sprijine pe cei care doresc sa isi construiasca o cariera in domeniul industriei carnii.

Programul "O cariera Roditoare", initiativa a firmei Petry, ofera o locuinta angajatilor tineri, proveniti din zone rurale, asa incat acestia sa poata avea un start bun in cariera, intr-un oras mare precum Targu Mures sau Cluj Napoca. Chiria pe care o vor plati cei interesati este una modica, mult sub pretul pietei si la nivel de camin. "Scopul principal al programului este prevenirea migratiei fortei de munca si dezvoltarea economiei locale prin oferirea unui sprijin suplimentar colegilor tineri in vederea crearii bazei vietii independente. Programul este dezvoltat avand ca baza motto-ul principal al companiei - prevenirea migratiei fortei de munca si dezvoltarea economiei locale - si astfel ofera un sprijin suplimentar colegilor tineri in patru domenii diferite. Suntem convinsi ca si acasa se poate realiza o viata roditoare si o cariera de succes", a declarat Varga-Pál Petri Zsolt, directorul executiv al Grupului Petry.

 2018.11.08. OCarRod_Petry Bistro (16)

Deocamdata, compania are 10 locuri de cazare, dar, in functie de cerere, poate oferi mult mai multe, a anuntat reprezentantul companiei.

 

In program sunt incluse stagii de pregatire profesionala in cadrul Academiei Petry, astfel incat angajatii sa devina tot mai performanti. De asemenea, programul are si o componenta de sanatate, in care intra gimnastica medicala si oferirea gratuita de vitamine pentru angajati.

 2018.11.08. OCarRod_Petry Bistro (17)

In cadrul Grupului Petry lucreaza aproximativ 350 de angajati si 28 de magazine in trei judete: Mures, Harghita si Cluj.Poti fi interesat si de