Produsele moldovenesti marca MARCEL i-au cucerit pe francezi

Produsele moldovenesti marca MARCEL i-au cucerit pe francezi


Untura de porc, chisca, caltabosul sau tochitura sunt printre cele mai cunoscute sortimente realizate de producatorul de preparate din carne MARCEL, care nu au lipsit de la standul din cadrul SIAL Paris.

„Pentru noi, piata externa este un pilon principal al businessului, face parte din filozofia noastra sa fim activi pe pietele externe. Avem feedback-uri pozitive, ne dezvoltam. La editia aceasta, promovam untura de porc conservata in cutie de tabla de 10 kg – un produs unic, promovam gama de crud-uscate, care este la inceput de drum, si preparatele moldovenesti care ne-au adus in acest punct al businessului. Clientii straini sunt impresionati de produsele moldovenesti. Am prezentat aici si tochitura la ceaun, dar avem si produsul ambalat pentru ei. Tintim sa ne dezvoltam pe pietele din Franta si Germania. Aceste doua tari importa si din ce in ce mai multa forta de munca romaneasca, care inseamna potentiali clienti pentru noi. Pe pietele din Italia si Anglia crestem constant. Romanii din strainatate cauta intotdeauna gustul de acasa – chisca, lebar, caltabos, tochitura. Clientii cumpara din ce in ce mai putin si mai scump”, a precizat Edward Iacob, director operational MARCEL.

 

Pe plan intern, compania nu ia in calcul extinderea in afara zonei Moldovei.

 

„Ne concentram sa oferim prospetime clientilor nostri, sa fim aproape de ei, sa ii consiliem, sa ii servim zilnic. Chiar si piata aceasta, din zona Moldovei, pentru noi este din ce in ce mai buna si mai pretentioasa, in ceea ce priveste calitatea produselor, modul de ambalare si etichetare si se cauta produse mai scumpe”, a mai spus Edward Iacob.

 

 



Poti fi interesat si de