Produsele bulgaresti Iverta, prezentate la Bucharest Food Expo 2023

Produsele bulgaresti Iverta, prezentate la Bucharest Food Expo 2023


Escape Group, un important producator de carne de pasare si oua din Bulgaria, a confirmat prezenta cu stand in cadrul targului Bucharest Food Expo, in perioada 28 septembrie – 1 octombrie, la Hala Laminor din Bucuresti.

Compania, cu o istorie de 17 ani pe piata, este totodata membru fondator in Consiliul de Administratie al Asociatiei crescatorilor de pasari din Bulgaria.

 

Sub brandul Iverta, Escape Group produce la fabrica din Targovishte conserve din carne si legume destinate consumului de catre personalul militar.

 

Produsele Iverta sunt gata pentru consum direct in exterior, au o perioada lunga de depozitare, sunt usor de absorbit de organism, cu ambalaj ferit de influentele externe, care garanteaza o durata lunga de valabilitate, potrivit pentru transport si o compoziţie nutritiva echilibrata şi valoare energetica corespunzatoare valorii necesare pentru un militar.

 

“Misiunea noastra este sa producem alimente de calitate, gustoase si fara aditivi acolo unde consumatorul final poate descoperi gustul adevarat. Produsele si productia noastra sunt certificate si indeplinesc toate cerintele standardului HALAL, al carui logo se regaseste pe etichetele cu traducere in engleza, germana, franceza si olandeza”, transmit reprezentantii Escape Group.

 

In perioada 28.09 - 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.

 

Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

- Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

- Show-uri culinare si degustari de produse

- Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie 

- Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

- Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

- Competitii culinare si masterclass-uri

- Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

 

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!  



Poti fi interesat si de