Produsele Moldovan-Carmangeria Sannicoara au primit stele de aur la Bruxelles

Produsele Moldovan-Carmangeria Sannicoara au primit stele de aur la Bruxelles


Doua dintre produsele Moldovan-Carmangeria Sannicoara, burgerii Black Angus si carnatii de Sannicoara, au fost recunoscute ca avand o calitate superioara si au fost recompensate in cadrul Galei Institutului de Calitate și Gust de la Bruxelles (iTQi) cu doua stele de aur Superior Taste Award , respectiv o stea de aur Superior Taste Award.

Premiul Superior Taste Award recunoaste calitatea superioara a produselor si se bazeaza pe testarea in orb a produselor, fara a li se cunoaste identitatea (denumire, producator, eticheta etc).

Este o evaluare internationala efectuata de bucatari si somelieri experti din 15 state, unii dintre acestia fiind posesori de stele Michelin si recunoscuti la nivel mondial. 

 

moldovan 2

 

Similar cu celebrul ghid Michelin de gastronomie, International Taste & Quality Institute nu organizeaza un concurs, ci recompenseaza produse pe baza meritelor acestora. Numai produselor care au primit un punctaj mai mare de 70% li se acorda un „Premiu pentru Gust Superior” si, respectiv una, doua sau trei stele aurii.
• 1 stea aurie: nota generala intre 70 si 80%: gust bun;
• 2 stele aurii: nota generala intre 80 si 90%: gust remarcabil;
• 3 stele aurii: punctaj general egal sau peste 90%: gust exceptional.Poti fi interesat si de