Producatorul MARCEL a deschis un nou magazin in Neamt

Producatorul MARCEL a deschis un nou magazin in Neamt


Producatorul de carne MARCEL a deschis un nou magazin in localitatea Tamaseni, judetul Neamt. Compania are o retea de 20 de magazine proprii.

„Va intampinam intr-o noua locatie, mai aproape de dumneavoastra, pentru a descoperi noi retete de preparate crud-uscate si specialitati italienesti, precum Prosciutto Cotto, Copa sau Speck, retetele noastre consacrate din carne coapta la jar, precum si carne proaspata, livrata zilnic de la ferma noastra din Sabaoani.

Exclusiv in magazinele MARCEL va asteapta gama "Gospodina", produse vegetale, in totalitate naturale, culese din ferma proprie de la Sabaoani, pregatite manual, fara niciun fel de conservant. Borsul de putina, realizat dupa o reteta locala, ardeii copti pe jar, zacusca si dulceturile pregatite la ceaun sunt doar cateva dintre sortimente. De asemenea, Brutaria MARCEL desavarseste fiecare masa cu painea din faina si cartofi, cornulete, caise si alte fineturi de casa, realizate dupa retete din strabuni”, au transmis reprezentantii companiei pe o retea de socializare.

 

Procesatorul de carne MARCEL face parte din grupul de firme MARCEL, alaturi de companiile Zoosab, sub care functioneaza ferma de porci a grupului si Marcel Trading prin care se realizeaza distributia.

 Poti fi interesat si de