Prezenta activa a partenerilor Darimex Techno la Anuga FoodTec

Prezenta activa a partenerilor Darimex Techno la Anuga FoodTec


Darimex Techno, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii complete pentru industria carnii, lanseaza o invitatie partenerilor actuali si potentialilor clienti de a participa la salonul international Anuga FoodTec, din Köln, in perioada 20-23 martie 2018.

Vizitatorii specializati se vor putea informa cu privire la ultimele tendinte in materie de tehnologie in standurile producatorilor Poly-clip, Vemag Maschinenbau, Vemag Anlagenbau, K+G Wetter si Schroder, firme al caror reprezentant este Darimex Techno.

 

Poly-clip este lider pe plan mondial in clipsarea automata a produselor si va prezenta la Anuga FoodTec o serie de noutati: FCHL 160 – pentru clipsarea si agatarea salamurilor cu incarcare frontala, ICA XL – calibre pana la 250 mm, FCA 100, FCA 90 –upgrade, TSCA 160 – cu videojet de imprimare termica, APL cu etichetator ES 5000, MPL cu etichetator EZ 4500.

 

Pe intreaga durata a targului, o echipa a Darimex Techno va asigura consultanta tehnologica, precum si sprijin in vederea tratativelor pentru contractare.

 

La fiecare 3 ani, Anuga FoodTec constituie un punct de atractie pentru vizitatorii din intreaga lume, interesati de ultimele evolutii in materie de noi tehnologii de productie, automatizarea si robotizarea acestor procese, noi solutii de soft si tehnica informationala, precum si aspecte legate de protectia mediului ambiant, dezvoltarea de produse mai sanatoase pentru consumatori.Poti fi interesat si de