Potentialii beneficiari ai PNDR 2020, invitati la intalniri de lucru

Potentialii beneficiari ai PNDR 2020, invitati la intalniri de lucru


Centrele Regionale si Oficiile Judetene ale Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) vor organiza in perioada imediat urmatoare intalniri de lucru cu potentialii beneficiari ai Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020).

Aceste actiuni se vor derula pentru a asigura indrumarea necesara depunerii cererilor de finantare pentru noile sesiuni care urmeaza a fi lansate pentru submasurile 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” si 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”.

 

„Este o noua initiativa care va avea loc la nivelul tuturor structurilor noastre teritoriale si care face parte din strategia de comunicare cu potentialii beneficiari pe care am stabilit-o la nivelul Agentiei. La intalnirile de lucru pot participa cei interesati sa obtina finantare nerambursabila, inclusiv solicitantii care si-au depus proiecte in sesiunile anterioare si au fost declarati eligibili fara finantare. Este o oportunitate de a raspunde concret la eventualele intrebari ale celor care se pregatesc sa depuna cererile de finantare si astfel, sa evitam erorile pe care le observam in momentul verificarii proiectelor”, a precizat Adrian Chesnoiu, directorul general al AFIR.

 

Informatii despre programarea acestor actiuni sunt disponibile la nivelul Centrelor Regionale pentru Finantarea Investitiilor Rurale si al Oficiilor Judetene pentru Finantarea Investitiilor Rurale.Poti fi interesat si de