Pizza Hut a decis sa renunte la carnea cu antibiotice

Pizza Hut a decis sa renunte la carnea cu antibiotice


Lantul de restaurante Pizza Hut a anuntat ca va incepe sa reduca treptat, pana in 2022, utilizarea carnii tratata cu antibiotice de uz uman si veterinar.

In urma cu un an, compania care detine Pizza Hut a decis sa elimine complet antibioticele din carnea folosita pentru pizza, scrie euromeatnews.com.

 

"Suntem dispusi sa ne adaptam dorintelor clientilor nostri si sa le oferim o hrana mai sanatoasa. Anuntul de astazi potrivit caruia din 2022 nu vom mai servi pui crescuti cu antibiotice demonstreaza angajamentul pe care ni-l luam in vederea oferirii unor preparate care nu doar ca au un gust excelent, dar vizavi de care clientii nu trebuie sa isi faca niciun fel de griji. Clientii nostri sunt afacerea noastra si ne vor determina in continuare sa le livram hrana de calitate", a declarat Marianne Radley, chief brand officer Pizza Hut.

 

Pizza Hut a anuntat inca din 2016 ca a eliminat aditivii BHA si BHT din toate tipurile de carne. In 2015, Pizza Hut a eliminat aromele si colorantii artificiali din ingredientele pentru pizza.Poti fi interesat si de