Petre Daea preia sarcinile fostului secretar de stat Alexandru Potor

Petre Daea preia sarcinile fostului secretar de stat Alexandru Potor


Ministrul Agriculturii, Petre Daea, va prelua sarcinile fostului secretar de stat Alexandru Potor, care a fost eliberat din functie incepand cu data de 14 decembrie 2018, acesta fiind responsabil de relatia cu Bruxelles-ul in contextul preluarii presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

'Eu preiau sarcinile si eu le tin in spate, le duc unde trebuie si le duc bine', a raspuns Daea, intrebat cine va prelua atributiile lui Alexandru Potor, cel care a reprezentat Ministerul Agriculturii si a tinut legatura cu Comisia Europeana si cu DG Agri.

 

Seful MADR a adaugat ca nu va renunta la un post de secretar de stat, avand in vedere ca nu a fost numita o alta persoana pe locul vacant. 'Nu renunt la nimic ceea ce imi este util, dar va asigur ca voi face bine', a completat ministrul.

 

In data de 14 decembrie a fost publicata in Monitorul Oficial decizia premierului Viorica Dancila privind eliberarea, la cerere, a lui Danut Alexandru Potor din functia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. In spatiul public au aparut insa informatii ca s-a luat aceasta decizie pentru ca Potor era un apropiat al pucistilor din PSD.Poti fi interesat si de