Peste 100 de participanti au confirmat prezenta la Conferinta „INDUSTRIA CARNII LA RAFT”

Peste 100 de participanti au confirmat prezenta la Conferinta „INDUSTRIA CARNII LA RAFT”


Mai sunt doar cateva saptamani pana la Conferinta „INDUSTRIA CARNII LA RAFT”, cel mai important eveniment dedicat sectorului de carne si retailului modern alimentar din Romania, si deja peste 100 de participanti si-au confirmat prezenta.

Se asteapta un interes deosebit al companiilor din industria carnii, dar si al reprezentantilor din retail si HoReCa, de a lua parte la conferinta care se va desfasura in perioada 25 – 27 aprilie 2018, la Hotel Lux Divina din Brasov.

 

Printre companiile care vor fi reprezentate la conferinta se afla: Kralex, in calitate de partener principal, Cris-Tim, Agricola, Kosarom, Marcel, CIA Aboliv, Smithfield Romania, La Provincia,  Global Pig, MeatBox, City Grill Grup, Nielsen, Europlast, Pentapac, Multivac, Meat Technic Service, Metro Cash&Carry, Kaufland, Auchan, Cora, Selgros etc.

 

Macro Suin, producatorul de carne de porc din judetul Arges, a anuntat participarea la conferinta.

 

Complexul de creştere a porcinelor este alcatuit din baza de recepţie cereale, fabrica de nutreţuri combinate, ferma de reproducţie şi creştere a porcinelor şi abator. Macro Suin produce carne de porc in sistem integrat si o distribuie sub forma de semicarcase in lanturi de magazine Metro, Auchan sau Carrefour, dar si in fabrici de preparate din carne din tara.

 

In auditoriul conferintei va participa si Balkanica Distral. Compania distribuie in toata Europa peste 3.500 de  produse alimentare de top, preponderent romanesti, pentru magazine, supermarketuri si firme de catering.

 

Compania exporta in fiecare luna peste 350 de tone de produse alimentare, din care cea mai mare parte, peste 100 de tone, o reprezinta preparatele din carne provenite de la producatori de renume din Romania.

 

La conferinta au mai confirmat participarea companii de top care ofera solutii complete pentru industria carnii, precum Webomatic sau Wessling.

 

Webomatic ofera solutii diverse de ambalare in vid si in atmosfera modificata care presupun costuri minime de prelucrare, o igiena superioara si eficienta ridicata in cadrul productiei si comertului.

 

Grupul Wessling ofera o gama larga de analize de laborator şi servicii de specialitate in domenii legate de mediu, de sanatate, calitate şi siguranţa.

 

La conferinta „INDUSTRIA CARNII LA RAFT” sunt asteptati peste 200 de participanti din industria carnii si retail, peste 20 de speakeri, lideri de opinie si specialisti consacrati. De asemenea, peste 20 de producatori din industria carnii isi vor expune produsele.

 

INDUSTRIA CARNII.RO va actualiza saptamanal lista participantilor la Conferinta „INDUSTRIA CARNII LA RAFT”  si va oferi informatii despre cei mai noi speakeri si reprezentanti ai companiilor din industria carnii care confirma participarea la eveniment.Poti fi interesat si de