Ocean Fish a investit 2 milioane de euro pentru cresterea capacitatii de productie

Ocean Fish a investit 2 milioane de euro pentru cresterea capacitatii de productie


Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori romani din segmentul prelucrarii si conservarii pestelui, anunta finalizarea unui proiect de investitii care a vizat extinderea depozitului si a unitatii de procesare si ambalare a pestelui proaspat.

9 milioane de lei au fost investite, 48% din aceasta suma fiind acoperit din fonduri europene. In urma investitiei facute, Ocean Fish si-a crescut capacitatea de procesare a fabricii existente cu aproximativ 1.000 de tone de peste proaspat pe an.

 

La Indagra Food 2018, Ocean Fish a anuntat ca a lansat si o gama de produse pentru copii intitulata OceanFish KIDS. “Gama momentan este compusa din doua produse, insa este in plina dezvoltare, tocmai pentru a incuraja consumul de peste in randul copiilor. Chiar de la lansare, reactia copiilor a fost neasteptata si incurajatoare. Este un fapt binecunoscut ca Fabrica Ocean Fish a fost un pioner in introducerea pe piata din Romania a somonului fume si aceeasi idee dorim sa o cultivam si in randul copiilor)”, a declarat, pentru INDUSTRIA CARNII.RO,  Alesea Brinzila, Import & Branding Director.

 

Gama are in acest moment doua produse, si anume: file somon fume pentru copii, produs din somon proaspat, atent selectionat, fara conservanti, fara zahar, cu un continut redus de sare si afumat natural, si file pastrav fume pentru copii, produs din pastrav de munte proaspat, atent selctionat, fara conservanti, fara zahar, cu un continut redus de sare si afumat natural.

 

Ocean Fish si-a largit si gama de peste proaspat prin introducerea gamei de peste proaspat BIO (ECO).

 

„Am lanasat si o gama de peste proaspat BIO (ECO), la solicitarea pietei si in special al consumatorului din retail. Gama este compusa momentan din : crap proaspat romanesc; pastrav proaspat romanesc, somon de norvegia BIO, pastrav BIO, dorada BIO”, a mai declarat Alesea Brinzila.Poti fi interesat si de