Ocean Fish a dezvoltat gama de fructe de mare

Ocean Fish a dezvoltat gama de fructe de mare


La Indagra Food 2018, producatorul de peste si preparate din peste Ocean Fish a anuntat lansarea a doua game si a furnizat informatii despre eforturile facute anul acesta pentru a mentine la cele mai inalte standarde calitatea produselor realizate in cadrul fabricii din Afumati.

Astfel, Ocean Fish a lansat o Gama de creveti prefierti proaspeti ambalati in atmosfera modificata (MAP), pachete cu gramaje ce variaza intre 200 si 300 de grame si cu termen de valabilitate intre 7 si 10 zile, completandu-si portofoliul de produse.

 

„Pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri, am lansat aceasta Gama de creveti prefierti proaspeti. A fost pasul firesc pe care trebuia sa il facem, ca urmare a faptului ca suntem lider de piata si in segmentul fructelor de mare / crustaceelor. Cu ajutorul partenerilor nostri din Vietnam si Ecuador, am reusit anul acesta sa lansam acest proiect, pe care l-am schitat de foarte mult timp. Feedbackurile primite de la clienti au fost imbucuratoare – acum oricine poate cumpara din magazin creveti deliciosi, gata de consum. Ne bucuram sa va impartasim faptul ca suntem intr-un stadiu avansat in ceea ce priveste dezvoltarea acestei game si pentru alte tipuri de fructe de mare”, a declarat Alesea Brinzila, Import & Branding Director Ocean Fish, membru al Bordului Directorial.

 

Un alt proiect in care s-a implicat intreaga echipa Ocean Fish a fost noua gama de produse dedicata copiilor cu varste peste 3 ani. Cei mici se pot bucura de gustul inconfundabil al produselor Ocean Fish KIDS, ce ii au ca ambasadori pe Somonelu’ Pancho & Clasa lui. Pachetele File Somon fumé din somon proaspat si File Pastrav fumé din pastrav de munte proaspat, produse atent selectionate, fara conservanti, fara zahar, cu un continut redus de sare si afumate natural si sunt disponibile in reteaua de magazine proprii Ocean Fish si in retail.

 

In toate planurile sale, prioritatea Ocean Fish a fost sustinerea cresterii consumului de peste din Romania, o misiune sprijinita gratie parteneriatelor incheiate cu crescatorii din tara noastra.

 

„Desi de foarte multe ori, crescatorii din strainatate de la care ne aprovizionam detin unitati ultramoderne cu tehnologii inalte de eviscerare si de ambalare, noi incercam sa sustinem si crescatorii locali, de la care achizitionam peste proaspat, pe care il evisceram, transam, ambalam si il comercializam in magazinele proprii si in unitatile partenere”, a punctat Alesea Brinzila. La acest moment, Ocean Fish detine una din cele moderne fabrici de procesare a pestelui din Estul Europei, datorita unor programe de investitii ambitioase implementate in perioada 2008-2018, prin accesarea a cinci proiecte cu finantare europeana si prin sprijinul Guvernului Romaniei.

 

Investitiile totale in unitatea de productie din Afumati se ridica la aproximativ 20 milioane de euro si au permis marirea capacitatii de procesare pana la 350 - 500 tone de peste pe luna (aprox. 5000 tone pe an) prin extinderea depozitului si centrului de procesare peste proaspat, preparate din peste si peste congelat.

 

„Investitiile realizate ne vor permite sa ne extindem si sa devenim un jucator important si pe segmentul pestelui proaspat. Daca pana in prezent, in categoria aceasta, eram prezenti pe piata cu produse de tip somon, pastrav, crap romanesc etc., din 2018 am lansat si dorada, biban, salau, produsele fiind disponibile in ambalaje de 500-600 de grame. Toate beneficiaza de ambalare in atmosfera modificata (MAP), o solutie ce permite prelungirea termenului de valabilitate fara a modifica proprietaĊ£ile fizice sau chimice ale produselor alimentare sau a adauga ingrediente nenaturale”, a explicat membrul Boardului Directorial.

 

Din dorinta de a-si mentine promisiunea de a livra doar produse de inalta calitate, fabrica Ocean Fish detine unul din cele mai inalte standarde de siguranta alimentara IFS din 2016.

 

„Am fost certificati de catre un reprezentant al unei companii renumite din Germania si, anul acesta, in cadrul reauditarii, am obtinut punctajul maxim. Ne bucuram sa fim unica fabrica de procesare a pestelui din Romania care detine acest standard, un reper de calitate in industria alimentara internationala”, a punctat Alesea Brinzila.Poti fi interesat si de