Multivac investeste 35 mil. euro intr-o unitate de echipamente pentru feliere

Multivac investeste 35 mil. euro intr-o unitate de echipamente pentru feliere


Producatorul de echipamente Multivac construieste o noua fabrica de utilaje pentru feliere in Wolfertschwenden, Germania.

Noua unitate se va desfasura pe o suprafata de peste 17.000 de metri patrati si va avea, pe langa zona de productie, spatii de birouri, precum si sali de conferinta si un restaurant. Proiectul va fi finalizat in 2020.

 

"Am extins treptat gama noastra de produse in ultimii ani pentru a dezvolta echipamente necesare intregului proces de ambalare. Prin punerea bazelor acestei noi unitati am facut un pas strategic important in directia dezvoltarii etapelor de procesare", explica Hans-Joachim Boekstegers, CEO Multivac.

 

Compania a anuntat ca noua unitate va oferi o gama larga de servicii, care vor include demonstratii de productie si demonstratii de functionare a utilajelor, precum si o gama larga de programe de pregatire pentru utilizarea slicerelor MULTIVAC.

 

Grupul Multivac are aproximativ 5.600 de angajati la nivel mondial, cu aproximativ 2.100 de angajati la sediul din Wolfertschwenden.Poti fi interesat si de