Multivac a deschis o unitate in Bulgaria. Investitia se ridica la 18,8 milioane de euro

Multivac a deschis o unitate in Bulgaria. Investitia se ridica la 18,8 milioane de euro


Producatorul german de echipamente Multivac a anuntat ca a deschis o noua fabrica in Bozhurishte, langa Sofia, in care a investit 18,8 milioane de euro.

Noua unitate de productie a MULTIVAC are o suprafata totala de aproximativ 20.000 de metri patrati, scrie euromeatnews.com.

 

Pe langa noua fabrica, complexul include si un depozit si un centru logistic, un centru de instruire si o cladire administrativa. In noua cladire va fi gazduit si un centru international de servicii partajate pentru IT, achizitii strategice, proiectare si servicii.

 

Investitia Multivac in acest complex ajunge la 18,8 milioane de euro. Compania a creat 150 de locuri de munca in zona si a declarat ca, incepand cu 2015, a initiat mai multe campanii de atragere a tinerilor profesionisti in IT si logistica.

 

"Suntem incantati sa sarbatorim deschiderea primei noastre fabrici de productie in Europa de Est, aici, la Bozhuresti, dupa o perioada de constructie de aproximativ doi ani si jumatate", a declarat Hans-Joachim Boekstegers, Managing Director si CEO al grupului MULTIVAC. "Lucrand in trei schimburi, specialistii vor produce componente si ansambluri de masini care respecta standardul de calitate MULTIVAC. Folosim masini moderne de strunjire si frezare identice celor de la sediul din Germania. De altfel, la doar cateva saptamani de la punerea in functiune, deja utilizam intreaga capacitate", a mai adaugat Boekstegers.

 

Pe langa noua fabrica din Bulgaria, MULTIVAC are 11 unitati de productie in Germania, Austria, Spania, Brazilia, Japonia, Finlanda si SUA, precum si peste 80 de companii de vanzari si servicii in intreaga lume.Poti fi interesat si de