Miratorg investeste 77 milioane de dolari intr-o fabrica de furaje

Miratorg investeste 77 milioane de dolari intr-o fabrica de furaje


Miratorg, cel mai mare producator de carne si de furaje din Rusia, anunta ca va investi pana la sfarsitul anului 2019 aproape 4,8 miliarde de ruble (77 milioane de dolari) in construirea unei fabrici de furaje de inalta tehnologie in regiunea Oryol.

Potrivit unui comunicat al companiei ruse, noua fabrica de furaje va avea o capacitate de productie de 800.000 de tone de furaje mixte pe an.

 

Oficialii Miratorg sustin ca regiunea Oryol are un mare potential pe aceasta zona de business si este esentiala in vederea dezvoltarii proiectului interregional care vizeaza dublarea capacitatilor de crestere a porcilor. In viitor, Miratorg intentioneaza sa aiba 17 ferme de porci in aceasta regiune, dar si ferme de nutreturi combinate.

 

Constructia la fabrica de furaje este prevazuta sa inceapa in al treilea trimestru al anului 2018. Noua unitate va fi situata in zona Kromskogo si va avea o capacitate de 1,5 ori mai mare decat capacitatea de productie a celei mai mari fabrici de furaje a Miratorg.

 

"Constructia unei noi fabrici de furaje face parte dintr-un proiect de mare amploare, care va avea o importanta socio-economica majora pentru regiune. Noua facilitate va crea aproximativ 160 de noi locuri de munc ", se arata in comunicatul companiei.Poti fi interesat si de