Miratorg a produs 27,5 mii tone de carne de pasare in T1 2018

Miratorg a produs 27,5 mii tone de carne de pasare in T1 2018


Bryansky Broiler, filiala ABH Miratorg, a produs peste 27,5 mii tone de carne de pasare de la inceputul anului 2018, o productie stabila comparativ cu primul trimestru al anului 2017.

„Pana in prezent, divizia de carne de pasare a atins o capacitate de productie stabila si ofera produse din carne in concordanta cu cererea consumatorilor. Acum eforturile noastre vizeaza ameliorarea indicatorilor de baza si vom continua sa investim in cresterea eficientei productiei existente si crearea de noi capacitati care vor asigura lansarea pe piata a unor noi tipuri de produse”, se arata intr-un comunicat al companiei Miratorg Agribusiness Holding.

 

Miratorg este unul dintre cei mai mari zece producatori de carne de pasare din Rusia. Compania a investit peste 25 de miliarde de ruble in fabrica cu productie integrata pe verticala „de la ferma la furculita”.

 

Lantul sau de productie include o fabrica de furaje cu o capacitate de 360.000 de tone pe an, un incubator cu o capacitate de 86 de milioane de oua, 19 unitati de cresterea a pasarilor si o fabrica de procesare a carnii.

 

Bryansky Broiler detine peste 6,5 milioane de pasari si isi exporta produsele in Uniunea Europeana, Serbia, Emiratele Arabe Unite, Iran si in alte tari.Poti fi interesat si de