Minus la facturi, plus de prospetime pentru antreprenorii din industria carnii

Minus la facturi, plus de prospetime pentru antreprenorii din industria carnii


CEZ Vanzare, unul dintre cei mai mari furnizori de energie electrica din Romania, sustine mediul de afaceri cu cea mai „proaspata” oferta, adresata companiilor din domeniul de productie, prelucrare si conservare a carnii.

Fie ca vorbim de abatoare, carmangerii, macelarii sau alte business-uri din industria carnii, antreprenorii care incheie contracte de furnizare cu CEZ Vanzare in perioada 1 august – 30 septembrie, beneficiaza de un discount de pana la 15% la pretul energiei electrice.

 

Agentii economici care doresc sa solicite o simulare de costuri sunt invitati sa acceseze pagina dedicata www.cezinfo.ro/carne. La accesarea paginii, antreprenorii pot opta pentru completarea unui formular privind datele personale, tipul de oferta de care sunt interesati sau pentru a fi  contactati de catre un reprezentant CEZ Vanzare.

 

Mai multe informatii despre aceasta campanie pot fi obtinute:

  • Apeland Info Linia CEZ, la 0251 929 - numar unic, cu tarif normal in reteaua nationala, disponibil pentru informatii comerciale, in intervalul 08:00 – 20:00;
  • E-mail, la adresa marketing@cez.ro;
  • Orice Centru de Relatii cu Clientii CEZ - https://cez.ro/ro/centrele-regionale-de-contact.html.Poti fi interesat si de