Miadmar investeste 1 milion de euro in productie

Miadmar investeste 1 milion de euro in productie


Fabrica de preparate din peste Miadmar din Tulcea a semnat un contract de finantare in valoare totala de  4,6 mil. lei pe FEPAM masura IV.4.

Compania Miadmar HDP din Tulcea, care produce preparate din peste, detinuta de sotii Daniela si Daniel Buhai din Tulcea, si-a crescut afacerile cu 20% in prima jumatate a anului fata de perioada similara a anului trecut, potrivit oficialilor companiei, citati de zf.ro.

 

„Ca si cifra de afaceri, societatea noastra a inregistrat o crestere de peste 20% anual, de la 2016 la 2017, crestere care s-a mentinut si anul acesta tinand cont de situatiile semestriale“, a spus Daniel Buhai, director general al Miadmar HDP.

 

Compania urmeaza sa beneficieze in acest an de o finantare de 4,6 milioane de lei in baza unui proiect intitulat „Modernizarea unitatii de procesare peste“, prin intermediul FEPAM.

 

Miadmar HDP SRL Tulcea a fost infiintata in 2002 si este o societate comerciala specializata in procesare si comercializare peste si produse din peste.Poti fi interesat si de