Mega-Image tinteste piata din Republica Moldova

Mega-Image tinteste piata din Republica Moldova


Mega Image, lider pe segmentul supermarketurilor in Bucuresti, a pus ochii pe Republica Moldova. Compania cauta recruiter care sa se ocupe de viitorul personal.

Retailerul olandezo-belgian Ahold Delhaize a lansat anunturi de recrutare prin care cauta recruiter care se va ocupa de "asigurarea necesarului de personal pentru zona Moldovei", scrie economica.net. Recruiterul se va ocupa de gestionarea proiectelor de recrutare aferente retelei de magazine din zona Moldovei si ar trebui sa aiba studii superioare, de preferat in domenul psihologiei, experienta anterioara in recrutare volum/blue collar, experienta anterioara in zona de administrare personal (intocmire formalitati de angajare) constituie un avantaj; cunostinte de baza despre legislatia muncii, etc.

 

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu o retea ce cuprinde peste 500 magazine. In aprilie 2017, Mega-Image iesea pentru prima data in afara Bucurestiului prin deschiderea unui magazin in Cluj-Napoca. In vara acestui an, compania a deschis un magazin si in Timisoara, prin inagurarea unui supermarket si trei magazine de proximitate Shop&Go.

 

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.Poti fi interesat si de