Mega Image deschide 3 noi magazine in Timisoara

Mega Image deschide 3 noi magazine in Timisoara


La doar o saptamana de la inaugurarea primului magazin Mega Image in Timisoara, alte trei magazine, de data aceasta de tip Shop&Go vor fi deschise in orasul de pe Bega.

Astfel, prin lansarea formatului de magazine Shop&Go, Mega Image patrunde si mai mult pe segmentul de proximitate, fiind mai aproape de clientii timisoreni si oferindu-le acestora produse necesare consumului zilnic sau de moment.

 

Formatul specific de magazine Shop&Go are o suprafata de vanzare de dimensiuni reduse ┼či o sortimentatie optimizata, tocmai pentru a veni cat mai aproape de clienti, oferindu-le acestora avantajul unor cumparaturi rapide, usor de facut si aproape de casa.

 

Magazinele Shop&Go functioneaza in sistem de parteneriat, printr-un contract de agent si ofera posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa isi dezvolte o afacere, sustinuta de experienta Mega Image in retail.

 

Cele trei magazine Shop&Go deschise in Timisoara sunt:

 

Shop&Go Republicii 21, situat pe Bulevardul Republicii nr. 21, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 165 mp.

 

Shop&Go Timis 12, situat pe Strada Timis nr. 12, la parter, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 73 mp.

 

Shop&Go S. Barnutiu 54, situat pe Strada S. Barnutiu, bloc 54, scara A, parter, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 87 mp.

 

Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 623 magazine. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.Poti fi interesat si de