MeatMania reuneste specialisti in industria carnii din toata Europa          

MeatMania reuneste specialisti in industria carnii din toata Europa          


MeatMania, cel mai important eveniment din Bulgaria dedicat industriei carnii, reuneste, timp de patru zile, peste 500 de producatori din toata Europa si nu numai.

Organizata de Asociatia procesatorilor de carne din Bulgaria, cu sprijinul Centrului Inter Expo, expozitia s-a constituit de-a lungul anilor drept un eveniment important pentru industria carnii din Bulgaria. Companii din Bulgaria, Italia, Austria, Marea Britanie, Statele Unite, Grecia, Romania, Thailanda, Olanda si Africa de Sud expun zilele acestea in standurile de sub cupola Inter Expo Center, din Sofia. Italia si Statele Unite ale Americii au chiar pavilion national, care reuneste mai multi producatori.

 fd92929c-daae-4099-bc51-a619af67fdc4

MeatMania se adreseaza profesionistilor din industrie si reprezinta un bun prilej de stabilire a parteneriatelor intre procesatori si producatori sau importatori de utilaje. Producatori traditionali, distribuitori si comercianti au ocazia sa impartaseasca zilele acestea experienta proprie, sa analizeze tendintele din sectorul carnii, sa participe la ateliere de lucru, seminarii si alte evenimente de afaceri.

 822f32b8-bae7-4ee3-a43a-67f76485423f

Expozitia se adreseaza si publicului larg, in cele patru zile de targ fiind prezentate produse din carne, delicatese, cooking-show-uri live, dar si cele mai noi tehnici de productie si retete. In cei 25 de ani de existenta, MeatMania a oferit constant numeroase oportunitati de dezvoltare a afacerilor. Expozitia se exinde de la an la an si isi mareste impactul asupra publicului.

 9e369c12-b49a-4fc8-8ff9-856dae2894bb

La eveniment au participat vizitatori si specialisti din numeroase tari, inclusiv din Romania. In paralel cu MeatMania sunt organizate, printre altele, o expozitie de vinuri si un targ care reuneste reprezentanti ai industriei laptelui.Poti fi interesat si de