Marel isi prezinta ultimele inovatii la Anuga Foodtec

Marel isi prezinta ultimele inovatii la Anuga Foodtec


Producatorul de echipamente de procesare a produselor alimentare Marel a anuntat ca, la editia din acest an a Anuga Foodtec, va lansa o serie de solutii inovatoare pentru producatorii de alimente.

Anuga Foodtec este cel mai important targ pentru furnizorii din industria alimentara si a bauturilor si va avea loc intre 20 si 23 martie 2018 la Köln, in Germania.

 

Printre inovatiile cu care Marel vine la eveniment se numara Trim Monitoring System, Marel Frank-A-Matic Linker, Marel RevoPortioner, Innova Food Processing Software si un sistem industrial de tratare a apelor uzate.

 

TRIM MONITORING SYSTEM

Trim Monitoring System. Sistemul de monitorizare al Marel foloseste o tehnologie avansata de raze X prin care ofera informatii despre procentul real de grasimi si despre continutul de oase al carnii.

 

MAREL FRANK-A-MATIC LINKER

Un alt echipament care va fi prezentat la targ este cel pentru legarea si agatarea carnatilor pe fluxul de productie. Acesta asigura portionare, legare / agatare si taiere a carnatilor, putand fi utilizat atat pentru membrane naturale, cat si din colagen si celuloza.

 

REVOPORTIONER

Marel RevoPortioner le permite procesatorilor sa produca o gama larga de produse tip convinience, de la cele clasice, precum hamburgeri si nuggets, la produse cu aspect natural si 3D. Potrivit reprezentantilor companiei, citati de euromeatnews.com, acest nou echipament elimina pierderile de carne si asigura controlul greutatii si un cost mic de productie.

 

INNOVA CONTROL PRODUCTION SOFTWARE

Marel va prezenta, de asemenea, Innova Food Processing Software, despre care spun ca asigura cel mai eficient control pentru utilaje individuale sau linii de procesare si ofera date in timp real pentru monitorizarea performantei, permitand producatorului sa maximizeze rentabilitatea.Poti fi interesat si de