Mai putin inseamna mai mult - Tendinta culinara care a reiesit la Gulfood 2018
Marti, 20 Februarie 2018
Marti, 20 Februarie 2018
Acesta este principiul pe care l-au adoptat o serie de renumiti specialisti in gastronomie prezenti la Gulfood 2018, in Dubai. Noua abordare vizeaza reducerea risipei alimentare, un trend manifestat tot mai mult in randul consumatorilor.
Piesele mici, cum ar fi coastele sau gaturile, de exemplu, sunt pregatite in moduri atat de tentante incat niciun gurmand nu le poate rezista.
Aceasta noua viziune vine ca un raspuns la ingrijorarile cu privire la imputinarea resurselor agricole globale si la modul in care intentionam sa le folosim de acum inainte. Este, de asemenea, o buna modalitate de a realiza economii in bugetul familiei, intrucat produsele considerate de categorie inferioara sunt mai ieftine.
Reteaua de restaurante quick service a ajuns la 75 de locatii si a vandut, in 2023, produse de in...
3 din 10 romani aloca un buget mai mare, pe masura scumpirilor In contextul valurilor de scumpir...
Principalele categorii de produse aruncate la gunoi sunt mancarea gatita (48%), legumele (37%), p...